top of page
מרדדת בצק רצפתית
מרדדת בצק רצפתית
מרדדת בצק רצפתית היה פתרון אידיאלי עבור קונדיטוריות, מאפיות, מסעדות, מעדניות ופיצריות. מרדדת בצק חצי אוטומטית - מכשיר עבודה מקצועי עבור ימי עבודה מלאים.
פרטים טכניים:
-
רוחב 500 או 600 מ"מ עבודה נטו
-
שולחנות מתקפלים במספר אורכים בהתאמה אישית למקום הלקוח
-
בד"כ 1000 או 1200 מ"מ אורך כל כנף
-
מרדדת בצק נוחה לשימוש ותעשייתית
-
הערכת כמות בצק למחזור 4 עד 10 ק"ג
-
אפשר להוסיף וסת מהירות ומכשיר קריצה עם גלילי סכינים לפי הזמנה
bottom of page