top of page

מרדדת בצק רצפתית

מרדדת בצק רצפתית

מרדדת בצק רצפתית היה פתרון אידיאלי עבור קונדיטוריות, מאפיות, מסעדות, מעדניות ופיצריות. מרדדת בצק חצי אוטומטית - מכשיר עבודה מקצועי עבור ימי עבודה מלאים.

4.png

פרטים טכניים:

  • רוחב 500 או 600 מ"מ עבודה נטו

  • שולחנות מתקפלים במספר אורכים בהתאמה אישית למקום הלקוח

  • בד"כ 1000 או 1200 מ"מ אורך כל כנף

  • מרדדת בצק נוחה לשימוש ותעשייתית

  • הערכת כמות בצק למחזור 4 עד 10 ק"ג

  • אפשר להוסיף וסת מהירות ומכשיר קריצה עם גלילי סכינים לפי הזמנה

5.png
10.png
8.png
bottom of page